Vanaf April 2022 kunnen bedrijven in de verschillende plaatselijke regio’s in Tiel zoals o.a.; winkels, sportclubs, politieke partijen, brandweer, politie, maatschappelijke organisatie’s, stichtingen, evenement-organisatie’s, overheidsinstellingen, bingo, tennisverenigingen, voetbalclubs, golf, zwembad, en nog veel meer instanties, deelnemen aan een landelijk primeur van omroep RegioTV Tiel.

Dit unieke project, het RegioTV Nieuws & Informatie Platform, is een online digitaal nieuws, informatie, marketing en promotionele concept, speciaal ontwikkeld voor bedrijven, organisaties en instanties, die nieuws, berichten of marketing-activiteiten wensen in de regionale omgeving, en tevens behoefte hebben van een landelijk- en of Internationaal bereik.

.

.

Nieuwsberichten & Adverteren 

Op het online platform vindt men een uitgebreid scala aan mogelijkheden om d.m.v. crossmedia en newmedia modules veel meer bereik en resultaten te behalen. Het is een aparte online interface platform binnen het RegioTV Tiel concept, die je in staat stelt om je te plaatsen, nieuwsbericht, informatie en advertentie tot in detail vorm te geven op een bijzondere manier.

Het verschil tussen een bericht promoten en adverteren

Het belangrijkste verschil voor u tussen een eigen bericht plaatsen, promoten of adverteren op het RegioTV Platform of bij overige aanbieders, is de hoeveelheid tijd die het je kost om een betaald bericht op bijvoorbeeld, Facebook, Youtube, Social Media of uw eigen website te vertonen, naast de hoge kosten, slecht regionaal bereik, vele verplichtingen en de geringe mogelijkheden die daar tegenover staan.

Het RegioTV Online Platform is een goed presterend online gespecialiseerd nieuws platform, waarmee men meer regionaal bereik, mensen, bedrijven, resultaten en te verwezenlijken doelstellingen kan bereiken (zonder dure clicks te vergaren, personeel- en hoge marketingskosten) maar gestructureerd, goed onderbouwd en gefaciliteerd, je eigen fan bas, volgers en potentiële klanten kan te vergroten, en gelijktijdig te werken aan marketing, branding en promotionele activiteiten.

Wanner u iets te melden heeft of uw omgeving ergens van op de hoogte wenst te stellen, is het RegioTV Platform, de juiste online manier om het bericht te promoten. Wenst u specifieke doelstellingen voor uw bedrijf te realiseren dan is adverteren om het RegioTV Platform uw beste zakelijke keuze.

.