RUDY DEIGHTON REGIOTV TIEL

De Business Club van Golfbaan Stippelberg organiseerde woensdag 15 juni 2022 de eerste editie van haar jaarlijkse Golfdag. De weersomstandigheden waren geweldig, veel zon en dus hadden alle leden en genodigden het enorm naar zijn of haar zin op de prachtig verzorgde banen van Golfbaan Stippelberg. Vooraf was er de introductie, speluitleg en kennismaking door de organisatie, tijdens een lekkere kop koffie of thee. En presenteerde Peter van Bommel de aanwezigen ons eigen RegioTV Tiel Golfteam n.l.: Walter Kesels, Robin Albers en Rudy Deighton. RegioTV Tiel zorgde tijdens de prijsuitreiking voor de prijzen van de winnaars. Na afloop van het toernooi was er een afsluitende BBQ, de prijsuitreiking en gezellig na borrelen. Iedere speler kreeg een lunchpakket mee voor onderweg en tijdens het spel kwam de organisatie langs met een koele verfrissing en/- of het bijvullen van de waterflessen.

Vierbal Texas Scramble spelvorm & Wedstrijdelementen

Tijdens het golfen waren er in de baan diverse wedstrijdelementen ingezet door de organisatie waar de deelnemers hun kunst en kunnen konden vertonen. Na de eerste 9 holes verzamelde alle binnenkomende spelers op het terras voor een koud drankje en een goed verzorgde warme broodje hamburger.

Uitslagen Golfdag

Voordat de BBQ echt begon, werd de uitslag van het golfen bekend gemaakt. De winnende flight, 2de en 3de prijs. Bijzonder detail: RegioTV Tiel (Rudy) won de longest drive bij de heren.  Walter Kessels (RegioTV Tiel) won de neary.

.

Over Golfbaan Stippenberg

Absolute schoonheid in een onverwachte omgeving!

Golfbaan Stippelberg is gelegen ten zuiden van natuurgebied “de Stippelberg” in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen die als stippels in het oorspronkelijk landgoed kenmerkend aanwezig waren en op de golfbaan zijn aangebracht.

Het totale complex is ruim 90 hectare groot, grote waterplassen maken een integraal deel uit van de baan. In de loop van de komende jaren groeien deze waterplassen uit tot een totale omvang van 60 hectare. Golfbaan Stippelberg heeft in totaal 27 holes met een ‘inland links’-karakter en bestaat uit Championship Course, een 18 holes golfbaan en de Executive Course, een 9 holes par 3/4 baan en daarnaast uitgebreide oefenfaciliteiten.
Het clubhuis is ruim en uitstekend geoutilleerd voorzien van een groot terras, een goede eerlijke keuken waar gekookt wordt met streekgerechten en prima vergaderfaciliteiten met gratis wifi.

De 18 holes Championship Course met een  totale lengte van 6088 meter heeft een rijke vegetatie, zoals deze in het oorspronkelijke gebied voorkwam. De indrukwekkende, grillige en robuuste bunkers en de vele en sterke ondulaties maken deze golfbaan zeer uitdagend. De 9 holes Executive Course bestaat uit vijf par 3 – en vier par 4 holes van totaal 1885 meter met hetzelfde uitdagende karakter.

Golfbaan Stippelberg is zo ontworpen dat het keer op keer een uitdaging is er te spelen!

Bekijk hier de baanimpressie.

www.golfbaan-stippelberg.com

 

OVERRZICHT STIPPELBERG BUSINESS GOLFDAG 2022

Klik op het logo om de betreffende website van het businesslid te openen.

 

  • , ,
  • , ,
  • , ,
  • , ,