Daar zijn ze dan, alle namen voor Appelpop 2022! Met de toevoegingen van DI-RECTDavina MichelleThe Dirty DaddiesEmma HeestersFata BoomJoostMerolPrins S. en De GeitThe DeanSophie StraatWies en Cloudsurfers is ons programma compleet!

De line-up bestaat dit jaar bewust volledig uit Nederlandse acts. Tijdens de corona-pandemie zijn er veel talenten boven komen drijven die we als festival graag alle ruimte willen bieden om zich te laten zien. Om die reden hebben we ook meer acts op het programma staan dan bij de vorige edities! Ook kun je weer de hele dag dansen bij een nog grotere Covebo Silent Disco én op onze nieuwe Desperados area!

Nieuw dit jaar is dat je bij de bars en de diverse foodcourts en foodtrucks cashless kan betalen. Geen munten dus, maar super eenvoudig betalen met Pin of telefoon. Met een duurzaamheids bijdrage voor een recyclebare beker gaat het gratis festival bovendien een bijdrage kunnen leveren aan de vermindering van plastic waste.

Zo’n drie jaar hebben we moeten wachten op deze nieuwe Appelpop editie. Kom jouw festivalseizoen bij ons afsluiten met:

Guus MeeuwisDI-RECTDavina MichelleChef’SpecialSon MieuxSuzan&FreekDiggy DexThe Dirty DaddiesEmma HeestersFata BoomJoostMerolJungle by NightPip BlomS10RondéThe VicesFroukjeGoldbandMeauAntoonPrins S. en De GeitBeachdogThe DeanSophie StraatWiesCloudsurfersSilent DiscoDesperadoes areaSinglefeestje80’s Verantwoord en Zer00s Heroes.

Meer info: Main site – appelpop

Overnachtingen Appelpop 9 en 10 september 2022

Gezien de stormachtige ontwikkelingen van de afgelopen jaren is er besloten om de boekingen op de campings te centraliseren. Wij kunnen u nu nog beter van dienst zijn dan dat u al van ons gewend bent.APPELPOP 2022 is op 9 en 10 september. Alleen via deze site is het mogelijk om uw boekingen te plaatsen. Twee campings hebben een overeenkomst met Taxibedrijf Krol in verband met een buspendeldienst van het station naar de campings en van de campings naar het festivalterrein.

Wanneer u zelf naar de campings belt wordt u doorverwezen naar deze boekingssite.

Boek hier uw overnachtingen(en), klik hier!

.